La Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV actuarà a Xàtiva en setembre

L’acord entre la FSMCV i L’Associació d, Amics de la Costera, amb l’inestimable suport de les regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva faran possible l’actuació de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV al Teatre de Xàtiva el pròxim 15 de setembre.

La Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana emprendrà a setembre la seua nova gira. El reconegut director valencià Cristóbal Soler continuarà guiant a esta unitat orquestral d’alt rendiment, que iniciarà el seu camí en el Gran Teatre de Xàtiva el pròxim 15 de setembre a les 20:00h. Una setmana després tornaran al Teatre Monumental de Madrid, el 23 de setembre a les 19.00 h. La gira conclourà el 24 de setembre a les 12:30h, en el Palau de l’Audiència de Sòria, dins del festival Otoño Musical Soriano.

Una de les novetats de la gira serà la participació dels Violincheli Brothers, format pels germans Pablo i Alejandro Turlo, de 18 i 16 anys. El reconegut i premiat duo de solistes ha sigut guanyador d’importants concursos de violí i violoncel, i en 2021 van ser finalistes del concurs televisiu Got Talent España. Tots els concerts seran d’accés lliure fins a completar aforament.

Precisament l’últim espectacle dels Violincheli Brothers, titulat New Emotions i orquestrat pel compositor valencià Pau Cháfer, s’integrarà en el programa de la gira de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV. A més, el repertori inclourà la Simfonia núm. 2 de Rajmáninov i la Danse Bacchanale (Act.III), de Samson et Dalila, de Saint-Saëns. Els membres de l’orquestra treballaran el programa durant la trobada pedagògica que tindrà lloc els dies previs a l’estrena en l’Alqueria Julià-Casa de la Música, seu de la FSMCV situada a València.

No hay comentarios

Dejar respuesta