La IX Volta a Peu Contra el Càncer a la Llosa de Ranes recapta 7.000 euros

El passat 17 de novembre, es va celebrar en la Llosa de Ranes, la IX Volta a Peu Contra el Càncer. Un esdeveniment que, després de nou edicions, compta cada vegada amb més persones disposades a col·laborar en aquesta causa. Enguany, han estat al voltant de 900 les samarretes venudes. Una xifra que ha fet que en total s’hagen recaptat 7.000 €, que aniran destinats íntegrament a la lluita contra el càncer.

carrera-cancer-la-llosa2L’esdeveniment comptava enguany amb moltes novetats, que han tingut molt bona acceptació entre els participants. Els participants, acompanyats per la banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes, es van congregar a les 11.00 del matí del diumenge a la porta de l’Església de la Nativitat de la Nostra Senyora. Per primera vegada, es va realitzar una solta de coloms, gràcies al Club de Colombicultura de la Llosa de Ranes. Posteriorment, es va procedir a tallar la cinta que donaria començament a la volta, que enguany va estar a càrrec de la veïna del poble Diamar Pla.

Una altra de les novetats d’aquesta edició fou la «globotada», en lloc de la solta de globus que s’havia fet en els darrers anys. 1000 globus de color rosa es van disposar per la Plaça Major i els més menuts van gaudir punxant-los per a crear l’efecte sonor d’una mascletà.

carrera-cancer-la-llosa3També es va fer la tradicional ofrena a la Mare de Déu en l’interior de l’Església. Els assistents van cantar l’himne de la patrona i van pregar per tota la gent que està malalta.

La jornada va continuar a la Pizzeria Pepe’s, on hi va haver tapes i beguda a 1 € patrocinat per Mármoles Roldán, Pizzeria Pepe’s, Casa Clara i Quesos Jamesa. I per a acabar, els assistents van gaudir del ball a ritme de zumba, amb Yan, monitor de ball d’Avanza Fitness.

La Junta Local de la Lluita Contra el Càncer agraeix la col·laboració del Motor Club, l’Associació d’Atletisme, el Club de Colombicultura, Llosa FM, la Cooperativa Crist del Miracle, 10 TV Digital, Dolç i Salat als Mercats, l’Església, la Societat Musical, l’Ajuntament, empreses i comerços patrocinadors, i particulars, per haver fet possible aquesta IX Volta a Peu contra el Càncer a la Llosa de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta