La iniciativa pionera de Marcos Sanchis: donarà una ajuda de 200 euros als joves de Xàtiva perquè es traguen el permís de conduir

• El candidat del PP indica que “ens oblidem que per a molts joves traure’s el carnet en una necessitat bàsica, perquè molts d’ells usen el cotxe per a poder desplaçar-se a estudiar o treballar, i no pot ser un malson econòmic”

• Aquesta ajuda de 200 euros anirà destinada als joves de 18 a 25 anys empadronats a Xàtiva perquè puguen fer ús d’ella en les autoescoles del municipi

• Recorda que “aquesta proposta ajuda també al sector de les autoescoles, que genera llocs de treball a Xàtiva, ja que anima que els joves es traguen el carnet i no posposen la decisió, per la qual cosa les autoescoles tenen més clients”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha presentat les seues propostes en matèria d’educació viària on destaca una iniciativa pionera: una ajuda o xec de 200 euros a tots els joves del municipi perquè es puguen traure el permís de conduir.
En concret, Marcos Sanchis ha explicat que aquesta ajuda de 200 euros anirà destinada als joves de 18 a 25 anys empadronats a Xàtiva perquè puguen fer ús d’ella en les autoescoles del municipi.

L’alcaldable del PP ha explicat que “els joves han de fer front a una despesa de com mínim 600 euros, entre teoria i pràctica, per a poder tindre el seu permís de conduir B, i molts d’ells posposen traure’s el carnet pel seu alt cost o ha de fer un esforç econòmic per a traure-li’l. Això es va acabar amb el PP a l’Ajuntament de Xàtiva”.

Marcos Sanchis ha considerat que “ens oblidem que per a molts joves traure’s el carnet en una necessitat bàsica, perquè molts d’ells usen el cotxe per a poder desplaçar-se a estudiar o treballar a València o a altres poblacions de voltant, i traure’s el carnet és per a moltes famílies un malson econòmic arribant a gastar fins i tot més de mil euros. Des del PP farem més fàcil aquest tràmit amb aquests 200 euros d’ajuda”.

Per al candidat del PP, aquesta mesura busca a més “que els joves es queden en el nostre municipi i no hagen d’anar-se perquè no poden desplaçar-se fins als seus llocs d’estudi o treball al no tindre carnet”.

Així mateix, Marcos Sanchis ha defensat que aquesta proposta “ajuda també al sector de les autoescoles, que genera llocs de treball a Xàtiva, ja que anima que els joves es traguen el carnet i no posposen la decisió, per la qual cosa les autoescoles tenen més clients”.

Marcos Sanchis ha resumit que “aquesta és la Xàtiva que volem i que construirà el PP des de l’alcaldia, una Xàtiva de tots i per a tots, on puguem tindre totes les oportunitats en el nostre municipi. Polítiques valentes i innovadores com aquesta ajuda de 200 euros per al carnet que garanteix que ningú es quede arrere en una necessitat com és poder desplaçar-se”.

No hay comentarios

Dejar respuesta