La iniciativa ‘Mechones solidarios’ talla 80 coletes a Xàtiva

El mal temps va amenaçar la celebració de l’esdeveniment solidari emmarcat en la iniciativa «Mechones solidarios» pel qual es dóna monyo per tal d’elaborar perruques per a malalts de càncer que estan sent tractats amb quimioteràpia però, finalment, l’oratge va respectar..

Aquesta activitat va tindre lloc, recentment, a la plaça de telefònica de la ciutat de Xàtiva impulsada per tres perruqueries de la ciutat (María José Peluqueros, María Jesús Peluquería Unisex i Blanquer) i una de Llanera de Ranes (Armero) i va aconseguir tallar 30 coletes malgrat que es van arreplegar fins a 80. I és que, molta gent va aprofitar la jornada per tal de portar el monyo que ja s’havia tallat prèviament però que no havia donat perquè no sabia on calia dirigir-se.

mechones-solidarios-5La jornada va estar amenitzada amb la col·laboració de l’escola de Rytmus o l’escola de danses, Cubbá y Mehari entre altres, i es van celebrar diferents rifes gràcies a l’ajuda de diversos comerços per tal de poder recaptar més fons a més de vendre diferents articles, entre altres activitats. Aquestes vendes han permés que s’hajen lliurat 1.550 euros.

Les impulsores de l’esdeveniment a la ciutat de Xàtiva han realitzat una valoració molt positiva, i «volen donar les gràcies a totes les persones que han participat, així com a les empreses col·laboradores i a l’Ajuntament de Xàtiva». Han explicat que «la gent es va bolcar i es va emocionar. Cadascú tenia una història i tots ells eren molt conscients del que estaven fent». Per tot açò han manifestat sentir-se «molt satisfetes per la tasca desenvolupada» i han assegurat que repetiran.

mechones-solidarios-02

mechones-solidarios-3mechones-solidarios-1

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 10 =