La III edició del Concurs de Joves Intèrprets torna a La Llosa de Ranes

El concurs, que tindrà lloc el proper cap de setmana 1 i 2 de juliol, i el següent, 8 i 9 de juliol a l’auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” de La Llosa de Ranes, és una iniciativa portada a terme pel propi Ajuntament del municipi amb la col·laboració de la Societat Musical local i la Fundació Sanganxa.

L’objectiu principal d’aquest concurs consisteix a estimular als músics en la seua preparació, a més de fer que estiguen satisfets amb els resultats i vegen complides les seues expectatives i necessitats com a intèrprets.

Pel que fa a la competició, està dividida en dues modalitats: una fins els 12 anys, i l’altra de 13 a 16 anys, i en especialitat d’instruments de vent madera-flauta, oboe, fagot, clarinet i saxòfon- i vent metal- trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba- i consta de dues fases eliminatòries: la primera en la qual s’interpretarà l’obra obligada de la modalitat instrumental seleccionada, entre els quals es troba una composició de Juanjo Gallego, músic de la banda de La Llosa de Ranes. I una segona fase final, on cadascú dels concursants interpretarà una obra de lliure elecció.

En aquesta edició del concurs participaran un total de 93 joves vinguts d’arreu de la Comunitat Valenciana, de Madrid, Córdoba, Albacete, i com a novetat aquest any, un participant internacional vingut des d’Alemanya.

El certamen s’iniciarà el dissabte a partir de les 9:00h moment en què donarà inici la fase semifinal amb l’audició de tots els participants. Els 6 participants seleccionats de cada modalitat A i B participaran a la final de diumenge a les 18:00h. Com a novetat d’aquesta edició, quan finalitzen les audicions, el públic assistent podrá escoltar dos grups de música de cambra formats per joves instrumentistes; Rombhus Sax Quartet i AUMB Brass.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 + siete =