La II GastroFira Artesanal de la Mancomunitat es celebrarà aquest dissabte a Enguera

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal va organitzar el passat any, per primera vegada, una Fira Gastronòmica i Artesanal a l’Alcúdia de Crespins amb la finalitat de promocionar conjuntament els productes de proximitat, la gastronomia i l’artesania del territori dels nostres pobles i amb caràcter itinerant.

Ara, dissabte es celebrarà una segona edició que tindrà lloc al municipi d’Enguera, a la comarca de la Canal de Navarrés, i que es desenvoluparà a l’aire lliure, concretament a les places de la Comunitat Valenciana i d’Ibáñez Marín en horari de matí i de vesprada, on s’oferirà al públic assistent tallers infantils, tapes, productes ecològics i de proximitat.

La presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha explicat que “després de la bona acollida que va tindre la primera edició hem decidit continuar amb aquesta iniciativa que suposa una oportunitat per tal de promocionar els nostres municipis i productes autòctons, doncs són fires que ajuden a activar el comerç local i a promocionar els pobles que formen part de la Mancomunitat”.

La jornada arrancarà a les 10:00h i a les 11:00h es celebrarà la inauguració oficial. A partir d’eixa hora i fins les 14:00h hi haurà ludoteca infantil. A les 11:30h s’oferirà una visita guiada per Enguera i a les 13:00h actuarà el grup de danses del municipi. Seguidament, a les 13:45h es sortejarà el primer lot de productes de la terra.

La ludoteca infantil s’iniciarà de nou a les 17:00h i fins les 22:00h. A les 19:30h es sortejarà el segon lot de productes de la terra i a les 20:00h actuarà el grup ‘Leukoners’. A les 22:00h es clausurarà la fira.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + siete =