La II edició de les rutes de la Mancomunitat arranca demà a Llanera de Ranes

 Després de que més de 300 persones participaren en els cinc itineraris senderistes emmarcats al primer programa de rutes organitzat per la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal per tal de promocionar els atractius dels municipis i fomentar hàbits saludables, dissabte arrancarà la segona edició a Llanera de Ranes que ocuparà el segon semestre de l’any.

L’eixida està prevista a les 21:00h des de la porta de l’Ajuntament i cal portar llanterna o frontal. D’altra banda, els festers del municipi estan organitzant un sopar popular (opcional) per als participants de la ruta. El preu del sopar serà de 5€ i inclourà beguda i café.

Els interessats en participar, tant en la ruta com en la ruta i el sopar, han d’inscriure’s a la pàgina de la Mancomunitat www.lacosteracanal.es o telefonar al 674 348 771.

El calendari de les rutes continuarà el 26 d’agost a Vallés, el 24 de setembre a Quesa, el 29 d’octubre a la Font de la Figura, el 26 de novembre a Vallada i el 15 de desembre a l’Alcúdia de Crespins.

El president de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Roberto Granero, ha destacat el fet de que aquesta iniciativa “tinga continuïtat ja que això vol dir que hem aconseguit els nostres objectius i hem aplegat als veïns i als pobles que ara ens demanden una nova edició després de l’èxit del primer programa”.

No hay comentarios

Dejar respuesta