La història del motociclista Ricardo Tormo contat per als més xicotets de la casa

Eixa és la intenció del nou llibre infantil de Reclam Editorial, seguint amb la sèrie de personatges històrics i populars que són exposats a través d’un llenguatge pròxim i de dibuixos divertits per a arribar als xiquets i xiquetes. Personatges com Quique Dacosta, Manolo Boix, Arias, Saura, Vicente Belda o Paco Cabanes ‘Genovés’.

El nou volum de la sèrie recorda la figura del motociclista Ricardo Tormo, baix els textos de Josep Blay i els dibuixos d’Alberto Quiñones. Des dels seus inicis, Ricardo Tormo va mostrar una destresa excepcional sobre dues rodes pels carrers de Canals i, amb el temps, aquest talent innat el va catapultar cap al cim del món del motociclisme, convertint-lo en un dels noms més venerats en la història d’aquest esport.

Tormo va deixar un llegat insòlit en el Campionat Mundial de Motociclisme, especialment en la categoria de 50cc, on el seu domini va ser absolut. La seua coronació com a campió del món en 1981, pilotant una moto Bultaco, és només un dels fets destacats d’una carrera plena d’èxits i moments memorables.

Va ser dues vegades campió del Campionat del Món de Motociclisme de 50cc en 1978 i 1981, i tercer en 1977. En totes dues ocasions ho va fer amb una motocicleta Bultaco, encara que la segona vegada sense suport oficial de la marca i amb baix pressupost. Va obtindre un total de 19 victòries, 36 podis, 23 poles i 18 voltes ràpides en el campionat del món (50cc i 125cc). El campió va ser homenatjat de manera pòstuma quan es va inaugurar el traçat de Xest, al qual es va batejar com a Circuit Ricardo Tormo.

Llibre disponible en la web: https://reclameditorial.com/llibre/ricardo-tormo-castellano/

No hay comentarios

Dejar respuesta