La Guàrdia Civil investiga la falsificació de sabatilles de conegudes marques a Llutxent

.- En el registre efectuat en la nau industrial es van localitzar més de 580 parells de sabatilles de conegudes marques, amb un valor en el mercat de 16 480 euro

La Guàrdia Civil de València investiga a l’administrador únic de l’empresa que fabricava i comercialitzava sabatilles falsificades de conegudes marques.

Després de la interposició de la denúncia pel representant de la marca d’un conegut Club de Futbol participant que una empresa situada a la comarca valenciana de La Vall d’Albaida, realitza la comercialització de sabatilles falsificades amb la marca del seu representat, els agents de la Guàrdia Civil donen principi a l’Operació ‘SLIPPER 99’ amb la finalitat d’esclarir aquesta situació.
Després de la realització de nombroses pesquises amb la finalitat de tractar de localitzar la citada empresa, es localitza una nau industrial a Llutxent (València) que no posseeix cap mena de rètol o cartell que indique la seua activitat empresarial, per la qual cosa es fa necessari realitzar serveis de vigilància discreta a fi de constatar l’existència d’activitat, resultant aquesta positiva.
En el marc d’aquesta operació, es realitza una inspecció en aquesta nau industrial el dia 8 de febrer 2023, en la qual es constata per part dels agents, la fabricació i comercialització de productes falsificats.
En aquest registre s’intervenen sabatilles falsificades de conegudes marques per un total de 586 parells, ascendint el seu valor en el mercat a uns 16.480 euros, quedant a disposició judicial.

S’investiga a l’administrador únic de l’empresa, un home de 52 anys i de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la propietat industrial.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d’Ontinyent.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 4 =