La Guàrdia Civil deté al responsable de dos robatoris la Nit de Nadal a Llutxent

.- L’autor va aprofitar l’absència dels habitants de 2 habitatges en la localitat de Llutxent (València) amb motiu de la celebració nadalenca

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació «PALMAVAL» ha detingut al responsable de 2 robatoris amb força en habitatges de la localitat de Llutxent esdevinguts el dia 24 de desembre del 2021.

Després de denúncies interposades l’any passat 2021 en la Guàrdia Civil de València, es té constància de la perpetració de 2 robatoris amb força en habitatges habitats de la localitat de Llutxent (València). L’autor, després de vigilar els moviments dels habitants, va aprofitar l’absència d’aquests per a la celebració de la Nit de Nadal amb els seus familiars per a entrar en els habitatges.

El mètode d’accés a les mateixes era mitjançant escalament per a, posteriorment, fracturar una de les finestres, que forçava mitjançant una palanca. Una vegada a l’interior de l’habitatge, l’autor sostreia diferents efectes, com a loteria i diners en efectiu, sent la valoració dels danys i dels efectes sostrets de 1800 euros aproximadament.

Finalment, després de nombroses perquisicions, la Guàrdia Civil de València aconsegueix donar amb la identitat de l’autor d’aquests fets delictius, qui residia en la localitat del Palmar (Múrcia). Traslladats els agents a aquesta localitat, amb data de 5 de desembre de l’any 2022, es procedeix a la detenció de l’autor, un home de 22 anys i de nacionalitat marroquina, a qui se li imputen 2 delictes de robatori amb força.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 d’Ontinyent.

No hay comentarios

Dejar respuesta