La Guàrdia Civil deté a 2 persones a Canals que ocultaven droga en el seu vehicle

.- Els detinguts ocultaven en el fals sostre del vehicle la droga que transportaven en bossetes de plàstic

.- A més, el conductor va donar positiu en la prova de detecció de drogues

La Guàrdia Civil de València deté a dues persones que tractaven de burlar un punt de verificació de persones i vehicles a la Comarca de La Costera (València).

La matinada del passat 26 d’agost, durant la realització d’un dispositiu de seguretat ciutadana en la localitat de Canals, els agents van observar com un vehicle tracta d’evitar el citat dispositiu, per la qual cosa procedeixen a interceptar el mateix per a poder identificar als seus ocupants.

A més de l’estat de nervis en el qual es trobaven aquestes persones, una d’elles no portava cap mena de documentació que acreditara la seua identitat. És per això motius pels quals els agents procedeixen a la realització d’un registre tant del vehicle com de les pertinences.

En la bossa de la dona, els agents de la Guàrdia Civil, van trobar una bosseta de plàstic amb una substància de pols blanca en el seu interior, un dispositiu de lents de contacte amb una substància rocosa de color blanquinosa, una pipa i 200 euros en efectiu.

En el vehicle es van localitzar 24 bossetes de plàstic amb pols blanca en el seu interior a l’interior del fals sostre i un tub de plàstic amb 3 cigars que desprenien una forta olor. En total es va localitzar la quantitat aproximada de 43 grams de suposada cocaïna i 11.5 grams de suposat haixix.

La Policia Local de Canals, present en el lloc, va realitzar al conductor del vehicle la prova de detecció d’alcohol i drogues, donant positiu en la segona.

Després d’aquests fets es procedeix a la detecció d’una dona de 40 anys i d’un home de 42, tots dos de nacionalitat colombiana per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

No hay comentarios

Dejar respuesta