La Granja de la Costera inaugurarà demà la seua Avinguda

El municipi de la Granja de la Costera rebrà demà la visita del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, per tal d’inaugurar, juntament amb l’alcalde del municipi, Carlos Garrido, la remodelació i ampliació de l’Avinguda executada íntegrament amb fons provincials.

Gràcies a aquesta intervenció, que ha comptat amb un pressupost de 124.000 euros, s’ha ampliat l’espai peatonal de 627 m2 a 1.232 m2. A més, s’ha millorat l’espai per a jocs infantils amb un nou parc amb connexió wifi que ocupa 130 m2.

Aquesta actuació ha permès, a més, guanyar un espai per a activitats lúdic-festives i ha millorat la seguretat vial ja que s’ha eliminat un encreuament perillós.

L’alcalde del municipi ha agraït a la Diputació la subvenció concedida “gràcies a la qual els veïns del municipi poden gaudir ara d’un nou espai que manté les places d’aparcament i l’arbrat, un espai d’esplai per tal de socialitzar i celebrar moltes de les activitats programades des de l’Ajuntament”.

Garrido ha volgut destacar també els elements ornamentals que han ajudat a que “l’Avinguda lluïsca molt bonica i l’actuació haja estat molt bé acceptada tant pels granjers i granjeres com pels visitants”.

Finalment, el primer edil del municipi ha animat a tots els veïns a participar en la inauguració de demà ja que “el que anem a inaugurar és un espai per a tots i totes que ha dignificat l’entrada al nostre municipi”.

No hay comentarios

Dejar respuesta