La gimnasta xativina, Paula García Boix, entre els primers llocs en el ránking mundial d’aeròbic

La passada Copa del Món de Bucarest (Romania), va ser l’última de les tres trobades internacionals (Portugal, el Japó i Romania), de la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica de l’any 2023.
Amb estes tres importants competicions, al costat del pròxim Campionat d’Europa de Antalya (Turquia), del 17-19 novembre 2023; es tanca esta magnífica la temporada de la gimnasta: PAULA GARCÍA BOIX.
La gimnasta de Xàtiva ha participat en l’àmbit internacional amb la selecció nacional sènior de Gimnàstica Aeròbica, obtenint uns resultats excel·lents en el rànquing mundial d’esta modalitat gimnàstica:

– Women individual: 5é lloc del Rànquing mundial.
Portugal 9é lloc, Tòquio medalla plata, i Bucarest 9é lloc.
Grup: Tercer lloc, juntament amb Pau Granell i Roberto Rufo. Portugal 4t lloc, Tòquio medalla bronze, i a Bucarest, no es va poder puntuar per lesió un dels components de l’equip.
El pròxim, i última trobada internacional de Paula García, se celebra a Turquia, els dies 17 i 19 novembre 2023, en el Campionat d’Europa de Gimnàstica. Aeròbica, on la gimnasta del CLUB TAEKWONDO XÀTIVA. SECCIÓ GIMNÀSTICA, participarà juntament amb la resta de companys/as de l’equip nacional sènior.

No hay comentarios

Dejar respuesta