La Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent dona el brot de Xàtiva per controlat

La Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes, ha donat el brot de Xàtiva per controlat i ha volgut traslladar a la població un missatge de tranquil·litat. Segons ha informat el 18 de juliol una facultativa d’urgències amb simptomatologia lleu va donar positiu. A conseqüència d’això se li va practicar la prova PCR a 118 companys i companyes que pogueren haver tingut contacte amb ella, resultant tres positius més: dos facultatius i una infermera.

A partir d’ací es posen a treballar els rastrejadors localitzant a totes les persones que han tingut contacte amb ells. Fruit d’aqueix rastreig es detecta a dues persones que treballen en la residència de l’Alcúdia de Crespins, a les quals, com a precaució, s’aïlla. Els seus PCRs han resultat negatives.

En total, segons Margarita Llaudes, s’han practicat 243 PCRs només a personal sanitari, familiars o contactes. Tots els resultats han sigut negatius. Els quatre positius han sigut els inicials: tres metges i una infermera que es troben en aïllament i amb simptomatologia lleu. En 15 dies se’ls practicarà una nova prova.

No hay comentarios

Dejar respuesta