La Generalitat reajusta el pagament de les obres del pla Edificant del CEIP Martínez Valls

L’administració autonòmica també reajusta les anualitats corresponents a les obres de l’IES l’Estació, el CEIP Vicent Gironés i el Conservatori

La Generalitat Valenciana ha reajustat les anualitats de les obres del CEIP Martínez Valls dins del pla «Edificant» per als anys 2024 i 2025. El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que «després de les incidències que va tenir l’obra amb l’empresa adjudicatària, havia un desajustament que vam demanar que es resolgera. Esta petició ha estat atesa conforme ja es va anunciar al plenari i amb el reajustament dels pagaments en 2024 i 2025, no caldrà que l’Ajuntament tinga que fer ningun tipus d’avançament».

Este anunci, que es produïx després de les converses mantingudes pel regidor de Territori amb el Subdirector General d’Infraestructures Educatives, Román Grisolía, concreta entre altres coses que l’anualitat de 2024 per al CEIP Martínez Valls serà de 1.039.160 euros, i en la de 2025 la xifra serà de 990.886. Cal recordar que en la recent visita realitzada per l’alcalde Jorge Rodríguez a les obres del centre, es va explicar que l’actuació es troba ja al voltant del 40% de la seua execució i 1 milió d’euros executades. En esta visita, el gerent de la nova empresa adjudicatària ATG Desarrollos, Pepe Tormo, explicava tractarà d’accelerar els terminis d’execució, que és de 11 mesos (fins a març de 2025) per reduir-lo tot el que siga possible.

Igualment, l’administració autonòmica també ha reajustat les anualitats corresponents a les obres dins el mateix pla «Edificant» de l’IES l’Estació, el CEIP Vicent Gironés i el Conservatori. Igualment, els pagaments de les obres del CEIP Bonavista i l’IES Pou Clar finalitzen en el present any 2024. Al cas del CEIP Bonavista, després de la liquidació del contracte incloent últimes millores al centre, la inversió total executada ascendix a 4’2 milions d’euros, per damunt dels 3’8 milions xifrats inicialment.

Amb estes dos obres acabades en 2024 el Pla Edificant a Ontinyent ha executat obres en un 80% dels centres educatius de la ciutat. A més amb esta calendarització queden definides totes les obres del Pla Edificant a Ontinyent incloent CEIP Vicent Girones i Conservato

No hay comentarios

Dejar respuesta