La Gala de l’Esport de Xàtiva reparteix més de 40 premis i reconeixements

Els guardons han recaigut majoritàriament en els esportistes, però també en mitjans de comunicació i empreses patrocinadores

L’acte ha estat organitzat, per primera vegada, per la Coordinadora de Clubs

 La Casa de Cultura de Xàtiva va acoliir ahir per la vespra la celebració de la Gala Anual de l’Esport, acte que serveix per reconèixer als esportistes destacats al llarg de l’any, i que per primera vegada ha estat organitzat per la Coordinadora de Clubs de la ciutat.

IMG_6666«L’esport de la nostra ciutat viu un magnífic moment si atenem als resultats en les competicions regulars, a la participació en els esdeveniments o a la quantitat de persones que practiquen esport», ha assegurat el regidor d’Esports de Xàtiva, Pedro Aldavero, en la seua intervenció, al temps que ha donat l’enhorabona als guardonats destacant «la fonamental tasca per a la sostenibilitat dels clubs i associacions esportives de Xàtiva».

En l’acte s’han entregat un total de 43 guardons. 33 d’ells han recaigut en esportistes dels diversos clubs de Xàtiva, que han estat nominats i escollits pels propis esportistes de la localitat. A més a més, també s’ha reconegut la tasca de 7 mitjans de comunicació, i s’han repartit altres tres premis entre empreses patrocinadores. Durant la Gala, a més, també s’ha aprofitat per recordar als esportistes xativins que ens han deixat.

IMG_6664L’Ajuntament de Xàtiva ha reafirmat el seu compromís amb l’esport municipal mitjançant actuacions com ara la gratuïtat de l’ús de les instal·lacions municipals per als entrenaments, l’increment de les ajudes als clubs i l’ampliació de les ajudes als clubs que practiquen especialitats esportives minoritàries.

«Continuem treballant per millorar les instal·lacions, i així com en la darrera legislatura vam fer realitat el nostre compromís de dotar a Xàtiva d’una piscina municipal coberta, en aquest mandat ampliarem el pavelló per tal de donar resposta a les demandes referents a més espais per als entrenaments», ha incidit el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

[g-gallery gid=»56788″]


En Castellà;

La Gala del Deporte de Xàtiva reparte más de 40 premios y reconocimientos

Los galardones han recaído mayoritariamente en los deportistas, pero también en medios de comunicación y empresas patrocinadoras

El acto ha sido organizado, por primera vez, por la Coordinadora de Clubes

La Casa de Cultura de Xàtiva acogió ayer tarde la celebración de la Gala Anual del Deporte, acto que sirve para reconocer a los deportistas destacados a lo largo del año, y que por primera vez ha sido organizado por la Coordinadora de Clubes de la ciudad.

«El deporte de nuestra ciudad vive un magnífico momento si atendemos a los resultados en las competiciones regulares, a la participación en los eventos o a la cantidad de personas que practican deporte», ha asegurado el concejal de Deportes, Pedro Aldavero, en su intervención, al tiempo que ha dado la enhorabuena a los galardonados destacando «la fundamental tarea para la sostenibilidad de los clubes y asociaciones deportivas de Xàtiva».


En el acto se han entregado un total de 43 galardones. 33 de ellos han recaído en deportistas de los diversos clubes de Xàtiva, que han sido nominados y escogidos por los propios deportistas de la localidad. Además, también se ha reconocido la tarea de 7 medios de comunicación, y se han repartido otros tres premios entre empresas patrocinadoras. Durante la Gala, además, también se ha aprovechado para recordar a los deportistas setabenses que nos han dejado.


El Ayuntamiento de Xàtiva ha reafirmado su compromiso con el deporte municipal mediante actuaciones como por ejemplo la gratuidad del uso de las instalaciones municipales para los entrenamientos, el incremento de las ayudas a los clubes y la ampliación de las ayudas a los clubes que practican especialidades deportivas minoritarias.
«Continuamos trabajando para mejorar las instalaciones, y así como en la última legislatura hicimos realidad nuestro compromiso de dotar a Xàtiva de una piscina municipal cubierta, en este mandato ampliaremos el pabellón para dar respuesta a las demandas referentes a más espacios para los entrenamientos», ha incidido el concejal de Deportes, Pedro Aldavero.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 19 =