La Font es reuneix amb la CHX per solventar els problemes de desviaments d’aigües

L’Ajuntament de la Font s’ha reunit amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a solucionar els problemes de desviaments d’aigües i manteniment de barrancs. Fa temps que les aigües pluvials ocasionen greus problemes d’inundacions en camps i camins rurals a la localitat. Tal i com recorden fonts municipals, arran de les obres, tant de la via fèrria com de la carretera, aquestes aigües, denominades d’escorrentia, tenen via lliure per a causar danys i l’Ajuntament, conscient de la serietat de l’assumpte, segueix intentant posar solució.

Per això, fa uns dies, es reunien l’alcalde, Vicent Muñoz, i la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i el Comissari d’Aigües.

L’ajuntament compta amb el suport de la CHX reconeixent els danys de l’afecció de les infraestructures de Carreteres i ADIF a barrancs, especialment als dels Molins i el de «Ernesto», el manteniment i conservació dels barrancs i el suport a l’ajuntament en la petició de la canalització des dels barrancs fins a la rambla del riu Canyoles «.

De moment, i a falta d’estudis concloents, la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Maria Àngels Ureña, afirma estar a l’espera de rebre un informe de carreteres per comprovar l’afecció que estava fent la via a l’escorrentia de l’aigua, ja que aquests barrancs pertanyen a la confederació.

No hay comentarios

Dejar respuesta