La Font de la Figuera torna a instal·lar la màquina de reciclatge que premia els usuaris

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha fet un pas més en matèria de reciclatge. Amb el lema #ReciclarTéPremi anima als veïns a fer ús de la màquina que ha instal•lat a la planta baixa del consistori per segon any consecutiu i que estarà a la seua disposició durant mes i mig. I a més, no suposarà cap cost per al consistori, ja que les despeses de lloguer de la mateixa seran cobertes pel Consorci de Residus, al qual la Regidoria de Medi Ambient agraeix la seua col•laboració.

Dipositant ampolles de plàstic, llaunes, piles i mòbils vells els usuaris aconseguiran punts (anomenats carinyosament Fontinets). I, per cada 10 Fontinets dipositats entraran en el sorteig cada setmana de fantàstics premis a determinar pel Consistori.

La iniciativa ja va despertar un gran interès el passat estiu, arribant a superar en envasos reciclats a poblacions i ciutats de més de 50.000 habitants.

«Amb #ReciclarTéPremi acostem el reciclatge de forma divertida tant a adults com a xiquets, premiant a més la seua conscienciació. Són gestos molt senzills que ajuden a reduir les tones de residus sense reciclar que s’envien a les plantes de tractament. Per tant, com més aconseguim reciclar, menor serà el nombre de tones que s’enviaran a les plantes de tractament», afirma la responsable de l’àrea de Medi Ambient, Carmen Asensi.

No hay comentarios

Dejar respuesta