La Font de la Figuera, més a prop de recuperar la Font de Baix, el Llavador i la Bassa de Reg

La regidora de Medi Ambient i alcaldessa en funcions, Carmen Asensi, juntament amb la regidora, Verónica Reyes, acaben de visitar un tram del minat danyat de la Font de la Figuera. Aquesta supervisió rau en la neteja del barranc contigu que ja està aplicant l’empresa TRAGSA. Aquest és el primer dels passos abans de entubar aquesta part del minat que aconseguirà eliminar el col·lapse que impedeix que flueixca l’aigua a la Font de Baix, el Llavador i la Bassa de Reg.

La Regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, lamenta la falta de sensibilitat del Ministeri de Foment en aquest assumpte, «les afeccions de les obres de l’autovia i la via fèrria van deixar uns danys per valor de prop 600.000 euros arran del temporal del mes de desembre de 2016 però Foment mira cap a un altre lloc, cosa que hem hagut de solucionar les valencianes i valencians a través de l’empresa pública TRAGSA».

Les feines de restabliment del minat segueixen el seu curs, sumades a la demolició d’un dels murs adjacents a aquesta part del minat, perquè puguen accedir les màquines. Però, prevenint també en aquest mur una comporta que evitarà que les possibles i futures fortes pluges accedeixquen als voltants de la Cooperativa La Viña.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + 5 =