La Font de la Figuera destina 10.000 euros a ajudes a transport i material escolar per al present curs

La dotació total d’aquest reforç econòmic ascendeix a un màxim de 5.000 euros per cada àrea. 10.000 euros que, en paraules de la regidora delegada en Educació, Verònica Reyes, “suposaran un suport a les famílies que ho estan passant malament. Perquè totes i tots tenim dret a accedir als mitjans que garanteixen una educació digna sense distincions”.

Respecte a les ajudes en material escolar, aniran destinades a alumnes que estiguen cursant 2n cicle d’educació infantil, primària o ESO. En canvi, podran accedir a les de transport escolar tots els estudiants de batxillerat, FP de grau mitjà i superior, ensenyaments artístics superiors o universitàries (en els quals, s’entén que l’alumnat les està realitzant fora de la població) i esportives de grau superior.

En tot cas, totes dues es destinaran a residents i empadronats a la Font de la Figuera les rendes dels qual no excedixquen els 30.000 euros per unitat familiar. El termini de presentació de sol•licituds, al registre d’entrada del consistori, juntament amb la documentació corresponent finalitzarà el 3 de maig de 2017.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × tres =