La Font de la Figuera aconsegueix un rècord de reciclatge superant a ciutats de més de 50.000 habitants

Baix el lema #ReciclarTéPremi la localitat ha animat als veïns a fer ús de la màquina que ha instal·lat a la planta baixa del consistori i en tan sols dues setmanes ha sumat 5.325 Fontinets (punts com a resultat dels envasos, llaunes, mòbils vells i piles que diposita l’usuari). Amb aquests Fontinets l’Ajuntament sorteja fantàstics premis com entrades per al festival de curts Imagina’t, vals per a usar en el comerç de la població, o bonos per veure les vaques i bous en festes, entre altres.

Les dades aconseguides fins i tot superen a poblacions de 43.000 i 50.000 habitants en què també es va instal·lar aquesta màquina. Tenint en compte que la Font de la Figuera compta amb 2.100, són dades molt optimistes que reflecteixen la conscienciació dels seus veïns.

La regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, afirma que el secret rau en un bon enfocament promocional que faça veure com de senzill és contribuir al medi ambient reciclant.

Cal recordar que en el cas de la Font de la Figuera, i des de l’any 2014, s’ha registrat un augment progressiu de les tones de residus sòlids urbans.

No hay comentarios

Dejar respuesta