La Font de la Figuera acomiada les seues festes patronals amb gran afluència de públic

La Font de la Figuera acaba d’acomiadar les seues Festes Patronals en honor a la Mare de Deu dels Xics.

Entre les novetats d’aquest any van destacar la Mostra d’Art a la Plaça, que engalanava els balcons d’aquest espai, i el bou en corda, exhibit per la Federació Valenciana del Bou de Corda, emmarcat en una ruta del bou amb corda que passa per la població.

El regidor de Festes, Mariano Ferriz, juntament l’equip de govern, han destacat l’alta participació de públic en aquestes festes, les quals, any rere any, veuen millorats aspectes com la puntualitat de l’inici dels actes, o l’organització en seguretat. De fet l’alcalde, Vicent Muñoz, juntament amb la primera i segon tinent d’Alcaldia, Purificació Lluch i Mariano Ferriz no van voler deixar cap flec solt pel que fa al respecte veïnal i a la seguretat ciutadana, per aquest motiu es reunien amb la policia local i la guàrdia civil per coordinar-se en aquest aspecte abans de les Festes.

Tant l’Ajuntament com la Comissió de Festes, en nom del seu president, Darío Sarrió, han volgut donar l’enhorabona tant a les Cambreres de la Mare de Déu i per descomptat, a les pròximes Regines de la Dansà de 2018, Elena Reig Beneito i Vanessa Penadés Calabuig.

No hay comentarios

Dejar respuesta