La Font de la Figuera inicia la cessió del Centre de Dia a la Generalitat

  • La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives sol•licita a l’ajuntament l’inici de l’expedient de cessió de l’edifici
  • L’ajuntament es felicita de l’inici del procediment per poder posar-lo en funcionament el més prompte possible.
  • L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha rebut esta setmana la petició de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per iniciar la cessió del Centre de Dia del municipi a la Generalitat Valenciana.

D’esta manera, la Conselleria podrà començar a dotar el centre d’equipament i deixar-ho tot a punt per posar-lo en marxa amb personal tècnic el més prompte possible.

Amb l’obra finalitzada i la titularitat del solar clara, l’Ajuntament pot iniciar ja l’expedient administratiu per cedir les instal•lacions a la Conselleria. Amb la materialització de la compra-venda del solar i la recepció definitiva de l’obra fa unes setmanes, i ara amb la petició de la Conselleria, el Consistori per fi ha pogut iniciar el tràmit.

L’alcalde, Vicent Muñoz, i els anteriors propietaris van signar a la notaria el document acreditatiu, solventant definitivament l’expedient de compra-venda directa del solar el passat 21 de gener. Dies després, l’alcalde va signar la recepció amb els representants de la Direcció Tècnica, Joaquin Asensi i Manuel Cerdá, i l’empresa constructora Víctor Tormo S.L.

Ara, l’Ajuntament està a l’espera que la Conselleria accepte la cessió del immoble on s’ha construït el centre per a persones majors. L’espai compta amb uns 1.000 metres per a desenvolupar activitats diverses; una plaça-jardí de 1000 metres quadrats, dels quals 500 seran zona enjardinada i 500 de formigó xafable.

No hay comentarios

Dejar respuesta