La Font de la Figuera es prepara per acollir la segona edició del Tasta la Font

La Font de la Figuera, referent per la qualitat dels seus embotits, pastes i vins, serà el seu millor aparador el proper dissabte 14 d’octubre a la II Mostra Gastronòmica i de Vi i Oli “Tasta la Font”. Malgrat que la mostra oferirà degustació en viu de productes locals tant freds com calents a càrrec de les carnisseries, forns, cellers, comerços de proximitat, etc. també s’integrarà l’artesania i l’art amb l’Ass. d’Artistes Locals “Joan Vicent Macip”, per tal d’ampliar el ventall d’oferta local de cara al visitant. A més, els maridatges de vi i oli permetran descobrir als visitants l’essència del producte local, ja que “tot girarà al voltant de la nostra producció més típica i autòctona”, afirma la regidora de Turisme, Puri Lluch.

La Mostra, amb nova ubicació aquest any a la plaça Major, també albergarà humor de la mà del showman Eugeni Alemany, a les 18.00 hores, inaugurant l’esdeveniment, i també comptarà amb l’actuació en directe de “Level Band”. A més, “tot aquell que ho desitge podrà aprofitar per visitar els nostres atractius turístics més sol·licitats, com són el Museu Històric-Etnològic o el retaule del pintor Joan de Joanes, en el temple parroquial eixe mateix matí, a més de visitar els nostres cellers, La Viña i Arráez i aprofitar per degustar la gastronomia més típica en els nostres restaurants”, detalla Lluch.

Des de l’Ajuntament es convida a les i els visitants a descobrir tot el potencial que ofereix la població, però també a les veïnes i veïns de la mateixa, perquè tindran una oportunitat única de posar-se al dia en les novetats gastronòmiques i vinícoles dels comerciants, cellers i artesans.

Des de l’Ajuntament s’ha emprès una forta campanya de promoció d’aquesta mostra, prioritzant en les i els fontins com els millors ambaixadors de la qualitat dels productes locals, per això està premiant amb vals degustació per la fira a tots aquells que participen comentant el seu menjar i vins de la Font preferits en la plataforma Facebook (Turisme a la Font de la Figuera).

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × tres =