La Font activa el Pla Municipal front les Emergències per l’onada de fred

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, pensant en la seguretat del seus veïns, ha facilitat el Pla Territorial Municipal front de les Emergències. Un document que preveu actuacions a seguir i consells davant la propera baixada de temperatures, acompanyades possiblement de neu, en base a l’avís del Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, apel·len a la comprensió i col·laboració, ja que l’Ajuntament és conscient de la necessitat social i econòmica de recuperar la normalitat al més prompte possible. «Per la nostra part dedicarem els mitjans humans i materials disponibles per fer front a l’eventualitat de la neu».

Així mateix, l’Ajuntament seguirà utilitzant els seus canals d’informació més ràpids, com són web, #BansAlMovil o les xarxes socials, així com tauler d’anuncis perquè les i els veïns obtinguen l’última hora sobre les actuacions que es duguen a terme i consells a seguir, en cas d’arribada de climatologia adversa.

No hay comentarios

Dejar respuesta