La Fira de Sant Jaume d’Albaida arranca amb la Coronació de les Regines Major i Infantil

La localitat d’Albaida es prepara per a celebrar, proper dissabte, l’acte més tradicional i ceremonial de la festa albaidina, la Coronació de la Regina Major i de la Regina Infantil de la Fira i Festes del 2016. A l’esdeveniment, que es celebrarà a la Plaça Major i que enguany compleix 50 anys, es presenta públicament a  les Corts d’Honor i els Festers que conformen la comissió i que són els responsables de l’organització de les Festes Patronals en honor a la “Verge del Remei” d’enguany.

Aquest any el títol de Regina Major recau sobre Remei Pardo, qui representarà a les 29 “dames” de 18 anys. D’altra banda, la xiqueta Carla Segrelles será proclamada Regina Infantil junt amb el seu pare Juan José Segrelles qui enguany ostenta el càrrec de President de la Comissió de Festes “Verge del Remei”.

La Coronació és el punt d’inici de tot un seguit d’activitats que esdevenen amb motiu de la Fira Sant Jaume, una fira que data del S.XIV i que s’inaugurarà el dijous 21 de juliol amb un cercavila on festers, dames, president de festes, regines i corporació municipal, amb l’alcalde d’Albaida al capdavant, arribaran fins a l’avinguda de la Fira per fer la tallada de cinta que donarà pas a una variada mostra del comerç,  de la gastronomia i, com no, de les atraccions per al públic infantil i adolescent.

Cultura, música, art i diversió són alguns dels atractius que poden definir la programació de la Fira de Sant Jaume d’aquest any, ja que tot el que vulga podrà gaudir d’una gran varietat d’activitats pensades per a públic de totes les edats.

Entre les propostes de la programació destaca el Concert del 50ª Aniversari de l’Agrupació Vocal “Eduardo Torres” i les ja tradicionals “Nits del Palau” on espodrà gaudir d’actes com l’ Aplec de Danses, l’espectacle “Sensaciones” de la companyia A3DANZA, l’espectacle de màgia, humor i música que ha preparat Carlos Barfi, l’actuació humorística d’Eugeni Alemany, el concert de Dolçaina i Percussió del Grup “La Pedrera”,  el concert “Acustic & Ritmes i +” del Grup Baketá, teatre a càrrec de la companyia “La Inestable” i del tradicional Festival de Bandes de Música “Ciutat d’Albaida”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =