La Fira de les Arts Escèniques ocuparà quinze dies de novembre amb teatre, dansa i òpera a Xàtiva

Hui comença la Fira de les Arts Escèniques de Xàtiva, organitzada per la regidoria de Gran Teatre. Des de hui dijous 10 de novembre, fins el dijous 24 la instal·lació cultural albergarà fins a 5 representacions d’espectacles de teatre, mim, dansa i òpera.

El primer d’aquestos espectacles consistirà en una representació de teatre gestual a càrrec de la companyia Clownik, qui posarà en escena l’obra «Ticket». Tindrà lloc demà dijous 10, a les 22h. Els preus de les entrades serà de 15 i 12 euros (12 i 10 euros amb descompte).

El dimecres 16, a les 20’30h, la companyia Concerlírica presenta l’òpera «La Boheme». Els preus per aquesta representació són de 26 i 24 euros (24 i 22 € amb descompte).

El dissabte 19, també a les 20’30h, La Coja Dansa presenta «Atlas» i diumenge 20, a les 18h, hi haurà un altre espectacle de dansa, com «Estrellados», de la companyia Fernando Hurtado. En ambdós casos, les entrades seran a 8 euros, 6 amb descompte.

Finalment, dijous 24, a les 22h, la Fira d’Arts Escèniques finalitzarà la representació de l’obra «El jurado», d’Avanti Teatro, amb entrades a 15 i 12 euros (12 i 10 euros amb descompte).

Les entrades es poden adquirir a Instanticket, Casa de la Joventut i taquilles del Gran Teatre dues hores abans de la funció.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × uno =