La Fira de Xàtiva comptarà per tercer any amb un espai dedicat a l’automoció

Aquesta zona, que estarà operativa a partir del divendres 16 d’agost, tornarà a ubicar-se entre República Argentina i Acadèmic Maravall

La Fira d’Agost de Xàtiva tornarà a tindre un espai dedicat a l’automoció, que s’ubicarà de nou als carrers República Argentina i Acadèmic Maravall.

Es tracta del tercer any consecutiu en que la Fira comptarà amb aquesta zona en la que els visitants i turistes podran veure exposat un ampli ventall de cotxes tant nous com d’ocasió. L’oferta, a més, ha augmentat respecte al passat any, passant a exhibir més d’un centenar i mig de vehicles corroborant d’aquesta manera l’aposta que es fa per l’automoció.

L’espai estarà habilitat a partir del dia 16 d‘agost, ja que el dia 15 aquesta ubicació estarà ocupada pel tradicional Trofeu de Velocitat. L’horari, segons han explicat des de l’organització, serà el comercial: des de les 10 fins les 14 hores, i de 17 fins les 22 aproximadament, encara que tot dependrà de l’afluència de visitants.

«Seguim creixent en aquest carrer dedicat a l’automoció. A la gent que ens visita durant la Fira d’Agost se li dona un tracte personalitzat, i a més cal tindre en compte que els vehicles que s’adquirisquen durant aquests dies tindran uns descomptes molt importants», ha manifestat Jesús Blázquez president de la secció d’automoció d’Adexa i responsable d’Autoblazquez, una de les empreses que estaran presents en aquest espai, qui també ha aprofitat per animar a la gent a passar-se per l’espai.

Tots els vehicles que es compren durant aquests dies tindran un mínim d’un any de garantia i les mateixes cobertures que si la transacció tinguera lloc a un concessionari.

Des de l’organització d’aquesta secció de la Fira han volgut agrair la tasca de l’alcalde Roger Cerdà i l’equip de govern, impulsant un espai que aquest any viu la seua tercera edició i que s’espera que tinga un format continuista en les properes edicions de la Fira d’Agost.

No hay comentarios

Dejar respuesta