La Falla Espanyoleto presenta a les seues Falleres Majors

La comissió de l’Espanyolto de Xàtiva va celebrar, passat dissabte, la presentació de les seues Falleres Majors per a l’exercici 2018, Amparo Vidal i Revert i Irene García i Navarro.

L’acte va començar amb l’apropòsit “L’home i la falla”, en el qual Félix Rodríguez de la Fuente feia un estudi de l’homo fallerensis i de la fémina fallerensis, on es barrejaven muntatges de vídeo amb representació teatral de membres de la comissió.

Amb la finalització de l’apropòsit es va donar pas a la part protocol·lària de l’acte, amb l’entrada de les falleres majors i posteriorment, les falleres del foc. A continuació es va procedir a l’imposició de bandes a les falleres de la comissió.

Es va comptar amb la visita dels membres de la foguera Escriptor Dàmaso Alonso d’Alacant, comissió agermanada amb la de l’Espanyoleto, així com les Falleres Majors de Xàtiva 2018, Andrea Torres i Nerea Serrano.

Amb els parlaments de les noves falleres majors, Amparo i Irene i del president, es va donar pas al quadre plàstic. La mantenidora de l’acte va ser la fallera de la comissió Isabel Marina Sánchez Tormo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × tres =