La Falla el Carmen de Xàtiva dona la recaptació de les entrades de la presentació a Aspromivise

Els passat dissabte dia 19 al Gran Teatre de Xàtiva la Falla el Carmen de Xàtiva va realitzar la presentació de la seua Fallera Major Infantil Ana Mª Martínez i Bernat i de la seua Fallera Major Rosa Tormo i Lorente. La presentació va ser un acte molt emotiu ja que aquesta falla està de celebració pel seu 50 aniversari. En aquesta ocasió la falla del Carmen va pensar que era una molt bona ocasió per a que els eu esforç tinguen un benefici social, la qual cosa fa fer que la recaptació de les entrades d’aquesta presentació fóra donada íntegrament a ASPROMIVISE. Una forma de poder col·laborar en portar endavant tots els projeces que tenen com a principal objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i al mateix temps facilitar la seua inclusió en la societat.

falla-el-carmen-1--diaridigital.esA l’acte van assistir diferents representants d’Aspromivise entre els quals es trobava la seua presidenta Consuelo Valero qui va ser l’encarregada de rebre el xec recaptat per la pròpia falla.

La col·laboració d’Aspromivise sempre ha estat molt present en el món faller, ja que els productes que s’elabaren al Centre Ocupacional La Costera han format part d’alguna o altra manera en esdeveniments que tenen les falles com a protagonistes.

En paraules de Consuelo Valero, “és molt gratificant saber que altres col·lectius de la ciutat compten amb nosaltres no tan sols amb el tema econòmic sinò i sobretot pel caràcter inclusiu de les falles i en particular de la falla del Carmen”

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis − cinco =