La EOI de Xàtiva-Ontinyent acull a partir de hui les proves de certificació

Aquest dimecres 2 de setembre comencen a realitzar-se les Proves Unificades de Certificació de les escoles oficials d’idiomes. Amb un total de 1.275 candidats, l’alumnat de l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva s’examinarà d’anglés, francés, alemany i valencià dels diferents nivells dels que s’ha matriculat.

Amb la finalitat d’assegurar el compliment de les mesures de distanciament físic i prevenció establertes per la Conselleria d’Educació, les entrades al lloc d’examen es realitzaran de manera escalonada. Les persones candidates han de consultar al web del centre portal.edu.gva.es/eoixativa/matricula-puc-2020/ quina és l’hora exacta i per quina porta han d’accedir a les aules de realització de l’examen a Xàtiva, Ontinyent o Ayora.

Les persones candidates estan organitzades alfabèticament i a cadascuna d’elles se’ls ha adjudicat un número que podran trobar a les convocatòries publicades al web. Quan accedisquen al centre, hauran de dirigir-se directament a l’aula assignada i buscar la taula amb el número amb el qual han estat ordenades, seure, i esperar a l’inici de la prova.

No podran accedir al centre educatiu aquelles persones amb símptomes compatibles amb Covid- 19, aquelles a les quals se’ls haja diagnosticat la malaltia i que no hagen finalitzat el període d’aïllament requerit o les que es troben en període de quarantena domiciliària per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de Covid-19.

Per altra banda, només es permetrà l’accés al recinte al nombre mínim necessari de persones, amb la finalitat de minimitzar els riscos, i els familiars o acompanyants hauran d’esperar fora del centre. L’ús de la mascareta serà obligatori en tots els espais del centre i durant la totalitat de les proves, escrites i orals.

No hay comentarios

Dejar respuesta