La directora general d’Igualtat Davinia Bono, visita l’Escoleta de Nadal de Canals

Canals. -29.12.2023-  Ahir dijous la directora general d’Igualtat i de l’Institut de les Dones, Davinia Bono, va visitar l’Escoleta de Nadal de Canals que està tenint lloc al CEIP Vicent Rius i a l’Escoleta Municipal Infantil de la Torreta.

Primerament, la directora general va acudir al consistori canalí on va ser rebuda per l’alcalde, Nacho Mira, pel tinent d’alcalde Edu Badal, i pels regidors Francisco López, Loli Sanchis i Carmina Cardona.

En aquesta reunió, Davinia Bono va conéixer de primera mà quines són les polítiques d’igualtat que estan duent-se a terme a l’Ajuntament. En aquest sentit, la directora d’Igualtat va reconéixer el treball que està realitzant-se des de la regidoria d’Igualtat de la localitat sobre la conciliació familiar.

Per la seua banda, Bono va explicar als allí presents en què consisteix el Pla Corresponsables, enfocat a afavorir la conciliació de les famílies, i va animar al regidor d’Igualtat a treballar en una mena de projecte ambiciós amb la finalitat d’aconseguir el màxim nombre d’ajudes.

Finalment, tant l’equip de govern com la directora general d’Igualtat, hi assistiren tant al CEIP Vicent Rius, com a l’EIM La Torreta per veure com es desenvolupen les escoletes de Nadal que s’han dut a terme gràcies a aquest Pla.

No hay comentarios

Dejar respuesta