La Diputada projecta una Ruta Ciclopeatonal que unirà Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins

La Diputada de Mobilitat Sostenible visita la Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins que preparen la Ruta Ciclopeatonal que els unirà

Ahir dimarts, 3 de novembre, l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz va rebre la visita de la Diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, per preparar el projecte de Ruta Ciclopeatonal entre la Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins. En la reunió, celebrada al Saló de Plens de l’Ajuntament, també van participar l’alcalde de Moixent, Guillem Jorques i Carmen Asensi, regidora de Turisme i Infraestructures.

L’ajuntament de Fontanars va excusar la seua absència per altres qüestions però han estat a les reunions preparatòries d’esta visita.

En la trobada es van establir les bases per al projecte d’habilitació de rutes ciclopeatonals que els tres municipis estan preparant i presentaran a Diputació de València.
La diputada Dolors Gimeno va informar els representants dels municipis sobre la convocatòria per a la redacció de projectes de vies ciclopeatonals amb l’objectiu de connectar municipis i crear xarxa sostenible.

La idea marc és vertebrar la comunicació entre els 3 pobles (que es conèixen ja per Terres dels Alforins) i ampliar a cada municipi diferents rutes, com la de la Font de la Figuera que recuperarà l’antic «tunelet» del ferrocarril en la nova ruta al Sierro.

En acabar la reunió, es van traslladar al terreny, per conéixer de primera mà els camins pels quals transitarà la ruta que unirà la Font de la Figuera amb els dos pobles veïns.
Els alcaldes van mostrar a Gimeno el territori pel qual passarà la Ruta Ciclopeatonal. Gimeno va quedar meravellada l’ampli ventall de colors granes i marrons que llueix la vinya en esta época de l’any.


En Castellà:

La Diputada de Movilidad Sostenible visita la Font de la Figuera, Moixent y Fontanars dels Alforins que preparan la Ruta Ciclopeatonal que los unirá

Ayer martes, 3 de noviembre, el alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz recibió la visita de la Diputada de Movilidad Sostenible, Dolors Gimeno, para preparar el proyecto de Ruta Ciclopeatonal entre la Font de la Figuera, Moixent y Fontanars dels Alforins. En la reunión, celebrada en el Salón de Plenos del Ayuntamiento, también participaron el alcalde de Moixent, Guillem Jorques y Carmen Asensi, regidora de Turismo e Infraestructuras. El ayuntamiento de Fontanars excusó su ausencia por otras cuestiones pero han estado a las reuniones preparatorias de esta visita.

En el encuentro se establecieron las bases para el proyecto de habilitación de rutas ciclopeatonales que los tres municipios están preparando y presentarán a la Diputación de València.

La diputada Dolors Gimeno informó los representantes de los municipios sobre la convocatoria para la redacción de proyectos de vías ciclopeatonales con el objetivo de conectar municipios y crear red sostenible.

La idea marco es vertebrar la comunicación entre los 3 pueblos (que se conocen ya por ‘Terres dels Alforins) y ampliar en cada municipio diferentes rutas, como la de la Font de la Figuera, que recuperará el antiguo «tunelet» del ferrocarril en la nueva ruta al Sierro.

Al acabar la reunión, se trasladaron al terreno, para conocer de primera mano los caminos por los cuales transitará la ruta que unirá la Font de la Figuera con los dos pueblos vecinos.
Los alcaldes mostraron a Gimeno el territorio por el cual pasará la Ruta Ciclopeatonal. Gimeno quedó maravillada el amplio abanico de colores granas y marrones que luce la viña en esta época del año.

No hay comentarios

Dejar respuesta