La Diputació renova la seua col·laboració amb la UNED

La Diputació de València renova amb caràcter indefinit la seua coŀlaboració amb la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), que, entre el centre Alzira-València Francisco Tomàs i Valiente i les subseus de Sagunt, Gandia, Ontinyent i Xàtiva, compta amb 9.000 alumnes. El compromís de la Diputació, presidida per Jorge Rodríguez, anirà més enllà de l’aportació econòmica, que enguany és de 300.000 euros.

El consorci del centre, del qual formen part la Diputació de València i l’Ajuntament d’Alzira, ha aprovat la modificació dels seus estatuts per a, segons ha destacat la diputada d’Educació, Mercedes Berenguer, «consolidar l’aposta ferma de la Diputació per l’ensenyament en la universitat pública i la seua presència en les comarques de la província».

La subvenció provincial està destinada a compensar la part que els ajuntaments no puguen aportar, perquè «la implantació de seus universitàries en les comarques afavoreix el desenvolupament social i econòmic dels municipis», en paraules de Jorge Rodríguez.

No hay comentarios

Dejar respuesta