La Diputació inverteix 240.000 euros en Cerdà en els últims 12 mesos

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat en Cerdà el Palau del Marquès de Montortal, on la institució provincial ha subvencionat amb 15.000 euros un projecte d’intervenció arquitectònica. També s’ha destinat una partida de 60.000 euros al municipi de la Costera per als nous vestuaris del pavelló esportiu municipal.

Acompanyat per l’alcalde, José Luis Gijón, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, Rodríguez s’ha interessat pels detalls d’ambdues actuacions, que completen una inversió global de 240.000 euros en Cerdà en els últims 12 mesos per part de la Diputació de València. A més d’aquests 75.000 euros, Cerdà ha rebut durant 2016 altres 81.000 del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) i 85.000 dels dos plans d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS).

En paraules de Jorge Rodríguez, la Diputació “ha subvencionat d’una banda actuacions que resolen problemes i necessitats de les persones, i per una altra ha ajudat al municipi a conservar el seu patrimoni històric”. “En tot cas, del que es tracta és d’estar sempre al costat dels alcaldes i alcaldesses, especialment dels municipis més xicotets, per a garantir la qualitat dels serveis que els seus ajuntaments ofereixen als ciutadans i seguir treballant perquè la Diputació siga útil per a la ciutadania”, ha afegit Rodríguez.

El president de la Diputació de València, acompanyat per l’alcalde de la localitat, José Luis Gijón, ha seguit d’a prop els preparatius de la Foguera de Sant Antoni, una de les tradicions que, segons Rodríguez, “ens defineixen com a poble i formen part de l’aparador de les comarques valencianes de cara al món”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − 7 =