La Diputació inicia la millora de la seguretat viària en 4 carreteres de La Costera i La Vall d’Albaida

  • L’àrea de Carreteres de la corporació provincial anuncia la licitació dels treballs de renovació de les carreteres CV-651, CV-652, CV-655 i CV-668, que transcorren pels termes municipals de Moixent, Fontanars dels Alforins i Ontinyent
  • El projecte compta amb un pressupost de 2,4 milions i el termini d’execució és de 10 mesos

L’àrea de Carreteres de la Diputació de València, dirigida pel diputat Rafa García, ha donat principi al projecte de millora de la seguretat viària de les carreteres CV-651 (Moixent-Aielo de Malferit), CV-652 (Moixent-Fontanars dels Alforins), CV-655 (Fontanars-Pou Clar d’Ontinyent) i CV-668 (Camí de l’Ombria d’Ontinyent). La corporació provincial ha iniciat la fase de licitació de les obres, el termini de presentació de les quals d’ofertes finalitza el pròxim 20 d’abril.

D’esta manera es dona resposta tant a les demandes dels veïns i municipis com a les deficiències de funcionament detectades pels propis serveis de l’àrea d’Infraestructures de la corporació provincial, amb la finalitat de millorar una sèrie de trams considerats d’elevada perillositat. Per a això, la Diputació de València invertirà un total de 2,4 milions d’euros en uns treballs que compten amb un termini d’execució de 10 mesos.

Precisament un dels trams que més accidents ha registrat, especialment de vehicles de dos rodes, és una pronunciada corba de la CV-651 al seu pas per Moixent. Gràcies a les actuacions previstes, es procedirà a eliminar este punt negre en la zona de l’embassament del Bosquet millorant el traçat d’esta corba. El projecte d’adequació d’esta carretera que unix Moixent amb Aielo de Malferit també contempla l’ampliació de l’amplària dels carrils i de les voreres, nova senyalització, noves zones d’estacionament i millora del drenatge. A més es procedirà a la reurbanització de la plaça de la Hispanitat, proporcionant major seguretat i comoditat als vianants.

En la CV-652 (Moixent-Fontanars dels Alforins), concretament en la travessia de Moixent, es procedirà al seu pavimentat i es duran a terme diverses actuacions complementàries sol·licitades per l’ajuntament, com ara la reurbanització de la Avda Párroco Quilis, on s’ampliaran les voreres i les calçades suprimint unes jardineres de grans dimensions, i l’ampliació de les voreres sobre el pont del barranc del Bosqued, renovant per complet el tauler d’esta estructura.

Quant a la carretera que unix Fontanars dels Alforins (CV-655) amb Pou Clar, s’escometrà l’ampliació de la calçada, la seua pavimentació i la millora del drenatge en l’accés a Fontanars dels Alforins. D’altra banda, en el terme d’Ontinyent es durà a terme l’ampliació de l’estructura sobre el barranc de Berberana, facilitant així la circulació d’un tram pel qual actualment no poden creuar dos vehicles pesants de manera adequada.

Finalment, en el Camí de l´Ombria d´Ontinyent (CV-668) es procedirà a una millora integral contemplant tota la carretera mitjançant la seua pavimentació, millora del drenatge amb instal·lació de col·lectors i construcció de cunetes de seguretat en tots dos marges.

No hay comentarios

Dejar respuesta