La Diputació finalitza les obres del tram de carretera que es va enfonsar en Moixent

• La Diputació ha finalitzat l’actuació en la CV-651 per a reconstruir el mur que va patir un enfonsament el mes de setembre passat

• Els treballs s’han centrat en l’execució d’un mur d’escullera que s’ha completat amb un tabic de formigó armat. Així mateix, s’ha construït una vorera per als vianants i s’ha col·locat una barana de protecció

La Diputació de València ha finalitzat les obres en la CV-651 que unix Moixent amb Aielo de Malferit en el punt quilomètric 0+050, on es va produir el mes de setembre passat l’enfonsament d’un tram del mur de maçoneria que suporta la plataforma de la carretera.

La intervenció en eixe tram del vial, que discorre al costat del barranc del Bosquet de Moixent, ha suposat una inversió de 215.000 euros, amb la qual s’ha realitzat un mur d’escullera consolidat al fons del barranc i que s’hi troba en alt fins a una cota d’1,5 metres per davall de la rasant de la carretera. El mur s’ha completat amb un tabic de formigó armat. Així mateix, s’ha construït una vorera per als vianants i s’ha col·locat una barana de protecció.

Els treballs que s’han dut a terme en eixe tram de la CV-651 que discorre al costat del barranc del Bosquet es van iniciar fa quatre mesos a causa de l’enfonsament de part del mur, la qual cosa va provocar el despreniment parcial del vial.

A causa de la dificultat per a l’accessibilitat de la maquinària, l’actuació va requerir en primer lloc l’execució de nous accessos al llit fluvial per a les màquines de treball i els operaris, amb la finalitat de sanejar i estabilitzar la zona on es va produir el despreniment.

El tram inicial de la carretera CV-651 s’assenta en murs de maçoneria que, al mateix temps, delimiten i constituixen la plataforma de la carretera elevada sobre el barranc del Bosquet, lloc on se situen també alguns habitatges.

No hay comentarios

Dejar respuesta