La Diputació de València col·laborarà en la primera «Feria del Aceite» d’Enguera

El diputat de Turisme, Pedro Cuesta, s’ha reunit amb l’alcaldessa d’Enguera per a analitzar les necessitats i els projectes del municipi en matèria turística

La Diputació de València col·laborarà amb l’Ajuntament d’Enguera i la Cooperativa Campoenguera en l’organització de la primera Feria del Aceite d’Enguera, la qual se celebrarà del 13 al 15 del pròxim mes d’octubre en el municipi, dins del pla d’impuls al turisme gastronòmic de València Turisme.

El diputat de Turisme de la corporació provincial, Pedro Cuesta, es va reunir en el consistori local amb l’alcaldessa d’Énguera, Matilde Marín, per a analitzar les necessitats i els projectes actuals de la població en matèria turística.

Cuesta va traslladar a l’alcaldessa el suport de la Diputació a les iniciatives locals que, com la Fira de l’Oli, donen visibilitat i projecció a Énguera i la seua comarca, potencien la seua oferta turística d’interior i incentiven l’economia local”, segons va manifestar.

També van assistir a la trobada Paloma Aparicio i Teo Mas, com a representants de la Cooperativa Campoenguera, i la senadora Estela Darocas, amb els qui van abordar els detalls de l’organització del certamen.

La primera Feria del Aceite d’Enguera se centrarà en el producte estrela de la comarca per a oferir al públic visitant tres dies de festa gastrocultural, en els quals agricultors, productors i cuiners mostraran la qualitat de l’oli enguerino i altres productes de la gastronomia local. Per a això es programaran ponències, tastos d’oli i vi, degustacions, visites guiades i rutes culturals, entre altres activitats.

Visita a les comarques

La visita del diputat de Turisme a Enguera s’inclou en la ronda de trobades locals i comarcals que el responsable provincial realitzarà en els pròxims mesos, per tal de conéixer de primera mà les iniciatives i necessitats dels municipis de la província en l’àmbit del turisme, a més de potenciar el seu desenvolupament amb la col·laboració d’empreses locals del sector.

No hay comentarios

Dejar respuesta