La Diputació convoca les societats musicals per al sorteig del Certamen de Bandes 2018

El Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València fa els primers passos amb el sorteig de les formacions participants, el qual que se celebra aquest dimarts, 12 de desembre, a les 18:00 hores, a la sala Alfons el Magnànim del Centre cultural La Beneficència. Un acte que estarà presidit pel diputat de Cultura, Xavier Rius, representants de la Federació de Bandes de Música de la província de València, i dos assessors musicals de la Corporació provincial.

La relació de les bandes que han sol·licitat participar en cadascuna de les seccions del concurs ascendeix a un total de 18 aspirants. En concret, a la Secció Especial, poden competir fins a tres formacions compostes per un màxim de 110 músics, encara que en aquesta ocasió només ho ha sol·licitat la Unió Musical de Godelleta.

En la Secció Primera, on concorren fins a tres bandes amb un màxim de 90 músics, han sol·licitat la seua participació la Societat Joventud Musical de Faura, la Societat Musical la Lira Fontiguerense –de la Font de la Figuera–, la Unió Musical de l’Eliana i la Unión Musical de Ribarroja del Túria.

En relació amb la Secció Segona, poden participar un màxim de cinc formacions musicals de fins a 70 músics, encara que aquest any només ho ha sol·licitat la Sociedad Musical la Paz de Siete Aguas. Per la seua part, són cinc els llocs disponibles per competir en la Secció Tercera del certamen, que dóna cabuda a les bandes amb un màxim de 50 músics. Per aquesta categoria han sol·licitat un lloc la Societat Musical de Massalfassar, la Banda Simfònica d’Ontinyent “Associació Cultural Tot per la Música”, la Unió Musical de la Pobla de Farnals, Fomento Musical de Navarrés, el Círculo Instructivo Musical de Xirivella i la Unión Musical de Higueruelas.

Finalment, per a la Secció Quarta, on està prevista la participació de tres formacions musicals amb un màxim de 35 músics, entraran en el sorteig la Societat Musical de Benifaraig, l’Agrupació Musical Enovense (l’Ènova), l’Associació Artístico-musical Sant Blai (Potries), la Unión Musical “San Roque” (Villargordo del Cabriel), la Sociedad Artística y Cultural Unión Musical de Bentússer i l’Agrupació Escola Musical “La Nova”, de l’Olleria.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + 7 =