La Diputació condicionarà l’estat de la carretera CV-580 que recorre la Canal de Navarrés

  • La institució provincial licita la redacció del projecte constructiu de tres trams de la via per a evitar despreniment de talussos i ampliar i millorar la plataforma, a més d’estudiar una possible via ciclopedestre a Bicorp
  • La diputada de Carreteres, Reme Mazzolari, explica que “es tracta de la carretera de referència a la Canal de Navarrés, per la qual cosa la intervenció de la Diputació tindrà un impacte molt positiu en el dia a dia dels habitants dels huit municipis de la comarca”

Divendres 15 de desembre de 2023.- La Diputació de València ha publicat ja la licitació de la redacció del projecte constructiu que permetrà el condicionament i la millora de la carretera de tres trams de la CV-580, una via que recorre la totalitat de la comarca de la Canal de Navarrés.

Per a la diputada de Carreteres, Reme Mazzolari, “l’adequació de la CV-580 tindrà un impacte molt positiu en la vida de la ciutadania de la Canal de Navarrés”. “Es la via de referència dels  *ochos municipis de la comarca i amb estes actuacions s’evitaran els problemes d’incomunicació que es produïxen en època de pluges, al temps que es millora la seguretat”, ha esgrimit Mazzolari.

En el primer tram d’actuació, comprés entre els punts quilomètrics 19,600 i 21,200, la intervenció prioritzarà els trams més susceptibles de patir despreniments i que obliguen talles puntualés de la calçada, especialment en dies de pluges intenses.

En el segon tram, entre els punts quilomètrics 24,300 i 25,100, pròxim a l’entrada a Bicorp, es millorarà la zona estreta i amb pendent de corbes enllaçades a dretes i esquerres. A més, s’estudiarà la millora del traçat, estabilització de talussos i ampliació de l’ample de la via, per a evitar els problemes que hi ha en època de precipitacions.

Finalment, entre els punts quilomètrics 25,400 i el 26,300, ja dins de Bicorp, s’inclou l’estudi d’un itinerari ciclopedestre que permeta connectar diferents punts del municipi com el cementeri i el poliesportiu.

Sobre este estudi, Mazzolari afirma que “des de la Diputació apostarem en els pròxims anys per impulsar les vies ciclopedestres com a itineraris complementaris a les vies destinades als vehicles de motor, fomentant així hàbits més sostenibles i la vida saludable de la nostra ciutadania”.

No hay comentarios

Dejar respuesta