La Diputació es compromet a col·laborar en la promoció de Canals com a poble del Papes Borja

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat, recentment, a Canals, les insfraestructures vinculades a la família dels Borja i les obres dutes a terme amb l’ajuda de l’entitat provincial, acompanyada de l’alcalde del municipi, Joan Carles Pérez.
Amigó s’ha compromès a col·laborar en la promoció de Canals com a poble dels Papes Borja i ha mostrat la seua predisposició al fet que entre a formar part de la Ruta dels Borja juntament amb altres localitats com Xàtiva o Gandia.
El primer edil també ha sol·licitat la col·laboració de la corporació per a “posar en valor la torre dels Borja, lloc on va nàixer Calixte III, amb la finalitat d’ omplir-la de contingut i convertir-la en un museu de record a la figura dels Borja”.
D’altra banda, la vicepresidenta també va visitar les diferents obres que s’han dut a terme amb l’ajuda de la Diputació.
El Pla d’Inversions Financerament Sostenibles ha atorgat una ajuda de 470.000 euros al municipi que s’han invertit en la renovació de la instal·lació d’aigua potable i canonades. A més, el Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) ha assignat 192.605 euros que s’han destinat a millorar les connexions entre les pedanies i el municipi, així com a habilitar el camí pel qual van a escola els xiquets que viuen en les pedanies.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × dos =