La Diputació ajudarà a Vallada a eixir de la difícil situació econòmica heretada

“La Diputació de València no permetrà que cap municipi es quede en el camí”. Així ho va assegurar el president, Jorge Rodríguez, en el seu discurs d’investidura. Un missatge que va traslladar aquest diumenge a l’alcaldessa i els veïns de Vallada, una de les localitats valencianes més asfixiada per la situació econòmica del seu Consistori.

“Som plenament conscients de la delicada situació que viu l’Ajuntament de Vallada i per açò la Diputació vos acompanyarà en aquests moments difícils com una aliada més”, va assegurar Rodríguez en la seua visita al municipi, amb motiu de la primera fira agroalimentària de la comarca, organitzada per l’Ajuntament.

El president de la Diputació va avançar la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Vallada pel qual el municipi rebrà 100.000 euros per a poder obrir un alberg que atraga el turisme a la zona. “Es tracta d’un edifici que es va adequar per a ser hotel amb diners de la Diputació, però els tècnics no li han vist viabilitat a aquest projecte i decidim obrir-ho com un alberg amb 45 places, dotant-ho del mobiliari necessari amb aquesta ajuda de 100.000 euros”, segons ha explicat l’alcaldessa, Mª José Tortosa.

“És molt important saber que la Diputació està ací”, ha manifestat Tortosa en referència a aquesta injecció econòmica que servirà per a “dinamitzar la zona a nivell turístic, doncs a Vallada tenim grans atractius com la zona de les ermites, coves visitables i un riu d’aigua salada molt concorregut a l’estiu”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 3 =