La Dansà de la Font de la Figuera, declarada Festa d’Interès Turístic Provincial

Divendres es va realitzar el corresponent reconeixement a l’Ajuntament, que va comptar amb la representació de les regines del 2016 i les d’enguany nomenades, dissabte. També es va aprofitar per presentar el logotip que la identificarà i el cartell de les Dansaes, dissenyat per Ximo Tomás, que tindran lloc el 7 i 9 de setembre. Tot l’Equip de Govern celebra esta notícia que ajudarà, sense dubte, a posicionar encara més la Dansà de la Font de la Figuera en l’interès col·lectiu.

Els orígens de la Dansà de la Font de la Figuera daten del segle XVIII, si bé va ser a mitjans del S. XX quan un grup de fontins van prendre consciència de la gran importància d’aquesta com a acte folklòric, cultural i tradicional, donant lloc a la Dansà tal com es coneix hui dia.

La Dansà de la Font de la Figuera és una cita obligada any rere any per les més de 100 parelles que hi participen i per tots els espectadors que gaudeixen de la tradició, de la música, de la dansa i de la bellesa dels vestits típics que es llueixen a la festa.

No hay comentarios

Dejar respuesta