La Costera es prepara per a rebre als Reis d’Orient

Hui dijous tindrà lloc l’arribada dels reis d’orient a Xàtiva. A les 11:00h visitaran la residència Novaedat i a les 12:00h està previst la seua arribada a l’Hospital Lluís Alcanyís. A partir de les 15:30h començarà l’acte de recepció dels Reis a la plaça del Mercat, amb animació musical i retransmissió per pantalla gegant de l’itinerari reial (Costa del Castell, Sant Jordi, Sant Agustí, Sant Domènec, Calixte III, Noguera i Plaça del Mercat, on està previst que arriben al voltant de les 16:15h per a repartir llepolies i fer-se fotos amb els més menuts.
A les 19:30h arrancarà la cavalcada des de l’anti cine Avenida i fins l’Albereda i a les 21:00h es dispararà un Castell de focs d’artifici.

A Canals, la cavalcada dels Reis Mags torna a l’ Avinguda Jaume I, una zona del municipi recentment remodelada. La cavalcada s’iniciarà a les 20:00h i compatarà amb la participació de més de 30 voluntaris, veïns del municipi, que participaran en la desfilada, a més dels grups locals d’ aeròbic, Ballart i Fantasy. També, precedint als Reis, es podrà gaudir d’ un espectacle de circ i dels grups locals de xirimiters i de batukada.

A més la cavalcada del Reis Mags també tindrà la seua entrada en les pedanies. A les 18:00h Aiacor i Torre-Cerdà gaudiran de la presència dels reis, mentre que per la Torreta la cavalcada farà acte de presència a les 19:00h. Al voltant de les 21:00h els xiquets que ho desitgen podran recollir els seus regals de mans del Reis Mags en un acte que es celebrarà al Centre Cultural Papa Calixte III.

En l’Alcúdia de Crespins els Reis Mags arribaran al poble hui dijous sobre una “guagua” vintage precedida per un grup de motos custom clàssiques que obriran la cavalcada. A partir de les 18:00h i amb eixida des de l’escola d’infants de l’Avinguda Corts Valencianes, els Reis recorreran el poble pel carrer Sant Vicent fins a arribar a la Plaça de la Constitució on des del balcó de l’ajuntament oferiran el seu discurs.

Cerdà celebrarà la cavalcada dels Reis a partir de les 17:00h des de el Tossalet i fins l’esglèsia i en la Font de la Figuera la desfilada començarà a les 18:30h.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − trece =