La Compagnie «des Quidams» serà l’encarregada d’obrir una nova edició de la Fira d’Agost de Xàtiva

La Compagnie des Quidams presentarà a La Murta un espectacle de gran format, amb figures articulades de cavalls de més de tres metres d’altura

La companyia francesa Compagnie des Quidams, serà l’encarregada d’obrir una nova edició de la Fira d’Agost de Xàtiva. El seu espectacle «Fiers à Cheval» serà l’escollit per a amenitzar la inauguració d’enguany. Es tracta d’un espectacle de gran format que utilitza les figures articulades d’un cavalls de més de tres metres d’altura, en una actuació on l’espectacle visual està garantit gràcies a la pròpia il·luminació dels cavalls, els quals creen un ambient de fantasia als ulls dels espectadors i espectadores. Aquesta actuació, que recrea una cavalcada i està destinada a tots els públics, oferirà música original per tal de transmetre una atmosfera dinàmica i poètica.

L’escenari del camp de la Murta s’omplirà amb un ramat de cavalls, fets de materials blancs i marfil, símbols de pau, puresa i esperit. Cavalls esculpits en grans materials inflables i manejats per audaços titellaires vestits de llegendes. Un passeig d’imatges, una invasió de cavalls fantàstics i una transformació de l’atmosfera en imatges de somni, vives, una successió d’imaginari, amb un acompanyament de fum suau, llums nocturnes i sons equins.

Fundada en 1994 per iniciativa del seu responsable artístic, Jean-Baptiste Duperray, la Compagnie des Quidams ha creat més d’una desena d’espectacles presentats en més de 40 països. Amb l’elecció d’aquest espectacle s’ha volgut continuar amb la línia de vincular la inauguració de la Fira amb la temàtica local, al·ludint de manera al·legòrica als orígens de la Fira d’Agost i la seua vinculació històrica al bestiar.


En Castellà:

El espectáculo de inauguración de la Fira d’Agost rememora sus orígenes vinculados al ganado

La Compagnie des Quidams presentará en La Murta un espectáculo de gran formato, con figuras articuladas de caballos de más de tres metros de altura

La compañía francesa Compagnie des Quidams, será la encargada de abrir una nueva edición de la Fira d’Agost de Xàtiva. Su espectáculo «Fiers à Cheval» será el elegido para amenizar la inauguración de este año. Se trata de un espectáculo de gran formato que utiliza las figuras articuladas de un caballos de más de tres metros de altura, en una actuación donde el espectáculo visual está garantizado gracias a la propia iluminación de los caballos, los cuales crean un ambiente de fantasía a los ojos de los espectadores. Esta actuación, que recrea una cabalgata y está destinada a todos los públicos, ofrecerá música original para transmitir una atmósfera dinámica y poética.

El escenario del campo de La Murta se llenará con un rebaño de caballos, hechos de materiales blancos y marfil, símbolos de paz, pureza y espíritu. Caballos esculpidos en grandes materiales hinchables y manejados por audaces titiriteros vestidos de leyendas. Un paseo de imágenes, una invasión de caballos fantásticos y una transformación de la atmósfera en imágenes de sueño, vivas, una sucesión de imaginario, con un acompañamiento de humo suave, luces nocturnas y sonidos equinos.

Fundada en 1994 por iniciativa de su responsable artístico, Jean-Baptiste Duperray, la Compagnie des Quidams ha creado más de una decena de espectáculos presentados en más de 40 países. Con la elección de este espectáculo se ha querido continuar con la línea de vincular la inauguración de la Fira con la temática local, aludiendo de manera alegórica a los orígenes de la Fira d’Agost y su vinculación histórica al ganado.

No hay comentarios

Dejar respuesta