La Casa de les Dones oferirà aquest mes de setembre tallers de formació en ferramentes TIC

La Regidoria de Dona i Igualtat recupera les «Càpsules Dona» amb grups reduïts per tal de complir les mesures sanitàries i de seguretat

L’Ajuntament de Xàtiva tornarà a oferir aquest mes de setembre, a través de la Regidoria de Dona i Igualtat, tallers adaptats a la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Aquestes «Càpsules Dona» tindran lloc a la Casa de les Dones, i es realitzaran amb grups de 10 persones com a màxim, amb mascareta, i respectant la distància de seguretat i la resta de mesures sanitàries.

Els tallers començaran amb una formació en ferramentes TIC per tal d’aprendre a realitzar formació online com a alternativa a la formació presencial, com ara l’ús de aplicacions com Zoom o Skype, les xarxes socials i el correu electrònic, adaptant-se així a les noves tecnologies a distància tan recurrents durant l’etapa de confinament que hem patit en els darrers mesos.

Les persones interessades han de realitzar una inscripció prèvia en la Casa de les Dones, exposant la preferència d’horari (matí o vesprada) per tal de conformar els grups segons la disponibilitat.

A més a més, des de la Regidoria de Dona i Igualtat han informat que, donada la situació de la Covid-19, a partir d’octubre començaran els cursos d’informàtica i els tallers que s’anunciaran properament a través de la programació trimestral.

No hay comentarios

Dejar respuesta