La Casa de Cultura de Xàtiva acull una exposició de fotografia ambientada en la natura

A partir del divendres 21 de maig i fins el 5 de juny es podrà visitar a la Casa de Cultura de Xàtiva una exposició de fotografia ambientada en la natura del territori valencià organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva, fent un recull d’algunes de les fotografies presentades a un concurs celebrat en febrer.

L’exposició “Visibilitzem la Natura que ens Envolta” comptarà amb més de 25 fotografies de diferents autores i autors que van concursar el passat mes de febrer a un concurs organitzat pel propi Consell de la Joventut amb l’objectiu de donar a conèixer la flora i la fauna del territori valencià. Aquest concurs va ser un èxit participant més de 100 fotografies, de les quals el jurat del concurs ha fet una selecció en la que s’han escollit un mínim de dos fotografies per autor/a per a ser exposades.

Es podrà visitar des del divendres 21 de maig fins al 5 de juny a la sala entresol (entrada a l’esquerra) de la Casa de Cultura de Xàtiva en l’horari habitual de l’edifici. Les fotografies aglutinen una bona mostra dels paisatges i la nostra fauna, destacant per la seua complexitat i bellesa una sèrie de captures d’aus autòctones, com és el cas de la fotografia guanyadora del concurs titulada “Primavera Pictòrica”, de l’autor Tono Burguete, que va rebre per part del CJX un premi consistent en una càmera de fotografia instantània “Kodak Printomatic”.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva animen a tota la ciutadania a visitar aquesta exposició i no perdre l’oportunitat de descobrir la bellesa dels nostres paisatges i de la nostra fauna de la ma d’aquestes fotografies.

No hay comentarios

Dejar respuesta