La Casa de Cultura de Xàtiva acollirà donacions de sang els propers dies 1 i 9 d’abril

El Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana demandava edificis públics sense activitat per tal d’evitar els centres sanitaris

La Casa de Cultura de Xàtiva es convertirà les properes setmanes en centre de transfusió de sang, ja que acollirà donacions els propers dies 1 i 9 d’abril. L’edifici es troba tancat al públic des que es decretara l’Estat d’Alarma per la crisi sanitària provocada per la propagació del Covid-19.

Aquest nou emplaçament, que albergarà per primera vegada aquesta tasca, és una petició del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, que demandava edificis públics municipals sense activitat per tal d’evitar realitzar les donacions en els llocs habituals, com són el Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto i el Centre de Salut, i d’aquesta manera que els donants de sang no tinguen contacte amb possibles malalts de coronavirus. L’horari d’aquestes donacions, tant el dia 1 com el dia 9 d’abril, serà de 16:30 de la vesprada a 21 de la nit.


En Castellà:

La Casa de Cultura de Xàtiva acogerá donaciones de sangre los próximos días 1 y 9 de abril

El Centro de Transfusiones de la Comunitat Valenciana demandaba edificios públicos sin actividad para evitar los centros sanitarios

La Casa de Cultura de Xàtiva se convertirá las próximas semanas en centro de transfusión de sangre, puesto que acogerá donaciones los próximos días 1 y 9 de abril. El edificio se encuentra cerrado al público desde que se decretara el Estado de Alarma por la crisis sanitaria provocada por la propagación del Covid-19.

Este nuevo emplazamiento, que albergará por primera vez esta tarea, es una petición del Centro de Transfusiones de la Comunidad Valenciana, el cual demandaba edificios públicos municipales sin actividad para evitar realizar las donaciones en los lugares habituales, como son el Centro de Especialidades del Espanyoleto y el Centro de Salud, y de este modo que los donantes de sangre no tengan contacto con posibles enfermos de coronavirus. El horario de estas donaciones, tanto el día 1 como el día 9 de abril, será de 16:30 de la tarde a 21 de la noche.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + tres =