La carrera popular d’Aspromivise ja té el seu spot promocional

Demà divendres es presentarà la darrera intervenció del Centre Ocupacional La Costera al voltant de la Carrera Popular del proper 4 de maig. Varis actes han acompanyat en aquest desé aniversari d’una carrera popular que està convertint-se en un referent en la ciutat de Xàtiva. Des de la participació en la setmana educativa, una xerrada sobre esport inclusiu, una campanya de recolzament a aquesta iniciativa de carrera, presentació d’un cartell novedós, concurs de dibuix a nivell escolar, edició d’un díptic per promocionar la carrera en l’àmbit educatiu…. i tantes altres coses que faran que aquesta Xa edició de la carrera siga diferent a totes les anteriors.

Ara arriba el torn d’un espot publicitari que té com a intenció la promoció d’aquest esdeveniment esportiu. Un espot gravat pels carrers per on passa la carrera, i on recorre diferents monuments que fan de Xàtiva una ciutat atractiva: la Seu, l’Hospital Antic, Sant Domènec, Sant Agustí, Sant Francesc… són alguns dels edificis que acompanyen als protagonistes d’aquest espot. Protagonistes que com no podia ser d’altra manera són usuaris del Centre Ocupacional i que, guiats per un grup d’estudiants del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València – Campus de Gandia, ens convenceran per a que el proper 4 de maig acudim a l’Albereda Jaume I de Xàtiva per animar a tots i cadascun dels corredors que participen en aquesta cursa. Rosa Adrià Llopis, Alberto Cabanes Sanchis, Paula Cabeza Labella, Jordi Esteban Gregori i Julián López Corsi han estat els autors de l’espot. Imatges inèdites i que de segur no deixarà indiferent a ningú.

Des del centre ocupacional es vol “felicitar a aquest grup de professionals del món audiovisual i agrair-los el bon treball realitzat. D’aquesta manera és molt més fàcil promocionar un projecte en el que nosaltres creguem. Un projecte que al voltant d’una carrera popular treballa per la inclusió de les persones amb diversitat funcional.”

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + veinte =