La carrera popular d’ASPROMIVISE estarà als carrers de manera virtual el pròxim 7 de maig

El Proper dijous 7 de maig de 2020. L’Albereda Jaume I de Xàtiva no viurà un dels esdeveniments esportius més importants de l’any. Malauradament la situació que es viu com a conseqüència del Covid 19 fa que aquest any els carrers del casc antic de Xàtiva no seran testimoni del pas d’un grapat d’esportistes que mostren imatges plenes de color i estos mateixos carrers no escoltaran persones que tan sols pretenen viure un dia de protagonisme. Les rialles, els ànims, els cants, les abraçades, les mirades… s’agafen un any de descans per tornar de segur amb més força en la propera edició. Els xiquets i les xiquetes que omplin els carrers per on passa aquesta onada de gent amb un crit que quan alça la veu tan sols demana visibilitat. Ni molt menys reivindica drets que no li corresponen, però si una visibilitat que durant molts anys ha estat amagada.

Aspromivise, amb un acte tan simple com una carrera popular ha aconseguit al llarg de 12 anys juntar a un munt de gent, de molts col·lectius i entitats diferents que demostren que la diferència és necessària per seguir avançant com a societat.

No serà possible portar a terme una carrera física el proper 7 de maig, però Aspromivise si que estarà als carrers de manera virtual. Una sèrie de publicacions, un grapat de persones donant suport, i unes imatges inèdites faran que la carrera popular del 2020 estiga present.

Una carrera que amb el pas del temps ha anat incorporant col·lectius i considerar que no tan sols les persones que corren són les que formen part d’ella. Tot el treball i les col·laboracions d’un gran nombre de persones, empreses, institucions, col·lectius… fan que any rere any aquest esdeveniment esportiu es faça més gran. La comunitat educativa cada cop ha anat prenent més pes en la carrera, d’ahí que els alumnes d’infantil i de primària, alumnes de secundària, alumnes de mòduls professionals, alumnes universitaris, alumnes de pràctiques, tots i totes són beneficiaris del missatge de la carrera, però també són part imprescindible de la mateixa.

La paraula adaptar-se és un dels verbs que Aspromivise té molt present. Aquesta XIII edició que tenia com a missatge “No arribem tard a marcar la diferència. Amb l’esport fem justícia climàtica” s’adaptarà a la situació i omplirà els carrers de Xàtiva de manera virtual per a que un any més la carrera d’Aspromivise siga un èxit. “La carrera tornarà, jo vull córrer amb Aspromvise” és el missatge que es vol transmetre i amb el qual s’inicia una campanya que mantindrà viva la carrera del 2020 però que empentarà la del 2021.

1 Comentario

 1. Perque no se escriu en valencià? Tota la voda en Xàtiva i no entenc ni la mitat de les coses. Perque no s’apliquen les no4mes del Puig?
  Esdeveniment, rialles, menys, munt, nombre, any rere any, aquesta, empentara…..
  Tot catalanismes.
  Xativa, com casi tota Valencia, invadida per pancatalanistes que s’han ficat en les institucions i estan furtant-mos tot lo nostre. Cultura, llengua i tradicions.
  En quatre dies direu que vixquen els paisos catalans.
  Molt trist

Dejar respuesta